Forest View | homify
Clear Architects
Clear Architects
Clear Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Forest View

This complex rear extension, with a ground-floor ‘garden room’ and 2 new bedroom suites; inclusive of the enlarged master bedroom, is highly innovative while appearing simple and chic.

Design features:

• Deep, cantilevered eaves are a dramatic feature with a highly practical purpose, offering protection from all the elements

• Luxurious elements abound, including bespoke lighting and a sunken wine cellar flush with the tiled flooring

• The rear gabled extensions were duplicated to achieve a pleasing symmetry

• Wrap-around glazing makes the new downstairs room completely at one with the garden

• A ‘living’ green (Sedum) roof provides additional thermal insulation while also giving an attractive view from the new bedrooms



Total dimensions
400 m² (Area)
Location
Chingford, Essex

Admin-Area