TW Residence by Jeff See Architects | homify
Change profile photo
Change cover
Jeff See Architects
Jeff See Architects

Jeff See Architects

Jeff See Architects
Jeff See Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

TW Residence

The challenge behind this project was to make a compact space seem big. Walls and dividers were kept to a minimum. The open communal space containing the living, dining and kitchen areas run the length of the volume while the rooms and stairwell were placed opposite to it. Furniture and colors chosen echoed a chic but homey vibe. 

  • Chic dining chairs:  Dining room by Jeff See Architects,

    Chic dining chairs

  • Dining + Living :  Dining room by Jeff See Architects,

    Dining + Living

  • Dining area:  Dining room by Jeff See Architects,

    Dining area

  • Kitchen:  Kitchen by Jeff See Architects,

    Kitchen

Admin-Area