Renovation of C Residence by Jeff See Architects | homify
Change profile photo
Change cover
Jeff See Architects
Jeff See Architects

Jeff See Architects

Jeff See Architects
Jeff See Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Renovation of C Residence

The common spaces of a 1970s home was updated with a fresh, contemporary look using textured glass, wood finishes, and metal trims. Notably, the original marble flooring throughout the project was kept for character and to minimize wastage. A sliding glass door was installed between the kitchen nook and formal dining for climate control while the former kitchen was divided into a show kitchen area and a general work kitchen area.

Total dimensions
93 m² (Area)
  • Living room:  Living room by Jeff See Architects,

    Living room

  • Living room before and after:   by Jeff See Architects,

    Living room before and after

  • Before photos of dining and kitchen:   by Jeff See Architects,

    Before photos of dining and kitchen

  • After photos of dining and kitchen:   by Jeff See Architects,

    After photos of dining and kitchen

Admin-Area