ShinTien Residence 新店住宅 by 何侯設計 Ho + Hou Studio Architects | homify
Change profile photo
Change cover
何侯設計   Ho + Hou Studio Architects
何侯設計   Ho + Hou Studio Architects

何侯設計 Ho + Hou Studio Arc…

edit edit in admin Request review New project
Change cover
Edit project Add photo Statistics Premium
何侯設計   Ho + Hou Studio Architects
何侯設計 Ho + Hou Studio Arc...
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

ShinTien Residence 新店住宅

本案為一頂樓之雙層公寓。從客廳的挑高落地窗可遠眺山景及河景。整體設計以連接上下之樓梯為軸心及環繞四周如羅盤展開之開放或半開放生活空間為重點。樓梯為一個呈現流動感的雕塑,從1F的餐廳/半開放廚房上至2F起居空間;如一隻手臂向外伸展,攬景入內。樓梯的另一邊為一個多功能半開放式的屋頂陽台。

整體色調的調配為一灰調練習。有1F地板的灰色水泥與樓梯扶手牆,灰色細質感的灰墁漆;還有染灰橡木皮的牆面及毛絲面不銹鋼的廚具。午后太陽直射入內時各種不同的灰色面與陽光形成對比,形成隨時間變化的3D抽象畫。其餘的私人領域也是以染灰的橡木為主。

Admin-Area