The Pulo | homify
Lifestorey Studio

The Pulo

The Pulo |Hospitality

The Design intent is to make a simple, honest detailing andmaterials that make minimalism so appealing and minimalist spaces to provide calmness, warmth and beauty that makes the space stand out.

Neutral color scheme, like wood grain and stone finish/concrete finish will be seen throughout the space.

Simplicity in form, uncomplicated cladding & wall finishes, clean, open, light-filled spaces, simple detailing devoid of decoration, strategic use of materials for visual interest, texture, and personality to finish the overall look since the client has a very tight budget.

Location
El Nido, Palawan
  • Exterior Perspective Lifestorey Studio Grey

    Exterior Perspective

  • Exterior Perspective Lifestorey Studio Green

    Exterior Perspective

Admin-Area