目沐攝影棚 Mu-Mu Studio by 漢玥室內設計 | homify
Change profile photo
Change cover
漢玥室內設計
漢玥室內設計

漢玥室內設計

edit edit in admin Request review New project
Change cover
Edit project Add photo Statistics Premium
漢玥室內設計
漢玥室內設計
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

目沐攝影棚 Mu-Mu Studio

相較於傳統的攝影棚,我們比較在意的是這空間是否”有機的”、”變化的、”具有創造性的”。我們利用”代謝派”的建築概念運用在這場所裡,讓這個攝影空間不像傳統棚拍場地一樣生硬,更多了點自然、人文,與未知的變化性。

We want this space look organic and changeable, and also creative, not like traditional photography studio. We use the metabolism architectural concept in the idea of design, to make this place more nature, more humanity, and with unpredictable changes.

在場所中間,我們設立了一座用幾何圖形架構的空橋,空橋的設置除了可以當作拍攝的場景之外,還可以利用空橋的高度去進行平常無法想像的取景,增加取景的視野與角度。除此之外,我們也利用方管去搭建一個穿透型的屋中屋;利用木板去做佈景牆;利用各種不同材質在這空間去搭配,並不影響整體的風格。

We designed a geometrical bridge in the centre of the space, it can be a scene for photo shoot, and it can also be a vantage point for photographers to use. Moreover, we use square tubes to build a house inside a house, using wood board as background wall, with different material to decorate. This way to make the visual coherent.

我們除了在裡面規畫了8個場景外,也因各個空間並沒有明顯的分界,佐以不同風格的花藝、軟件、家具擺設與不可預測的陽光來創造出多樣化與不同層次的空間效果,使得空間有更多的變化性,讓拍攝者與被攝者更好去利用來表現搭配的效果。

Other than the eight spaces we designed, the spaces in between have no obvious boundaries. Therefore it can combine with each other and form a new space by using flowers, furnitures, and decorations. The sun is also an element for people to use. Different angle of sunlight gives photographers more element to use.

Total dimensions
350 m² (Area)

Admin-Area