Privater Wellness-Bereich by Tobias Link Lichtplanung | homify
Change profile photo
Change cover
Tobias Link Lichtplanung
Tobias Link Lichtplanung

Tobias Link Lichtplanung

Tobias Link Lichtplanung
Tobias Link Lichtplanung
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Private wellness area

The spa area of our client’s mansion on Lake Zurich opens up to the stunning alp scenery. A new lighting concept should enhance the facilities to a true wellness oasis. The central part of our lighting concept is a specially designed spatial sculpture, which takes the form of a delicate wooden wave and appears to be hovering above the swimming pool. The sculpture rays colour-changing dynamic sequences, which are based on nature themes. The selectable scenarios vary from a cooling ambience for a hot summer’s day to the romantic of an open fire place on a winter’s night. The relaxing effect is intensified due to unobtrusive illumination in the rest of the room.

  •  Spa by Tobias Link Lichtplanung, Modern

    Private wellness area

  •  Spa by Tobias Link Lichtplanung, Modern

    Private wellness area

  •  Spa by Tobias Link Lichtplanung, Modern

    Private wellness area

  •  Spa by Tobias Link Lichtplanung, Modern

    Private wellness area

  •  Spa by Tobias Link Lichtplanung, Modern

    Private wellness area

  •  Spa by Tobias Link Lichtplanung, Modern

    Private wellness area

  •  Spa by Tobias Link Lichtplanung, Modern

    Private wellness area

  •  Spa by Tobias Link Lichtplanung, Modern

    Private wellness area

  •  Spa by Tobias Link Lichtplanung, Modern

    Private wellness area

  •  Spa by Tobias Link Lichtplanung, Modern

    Private wellness area

Admin-Area