MY Salon by The White Room | homify
The White Room
The White Room
The White Room
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

MY Salon

This salon designed for a hair stylist duo is located in a calm by lane of the Bandra suburb. The space was designed on the greek theme to add elegance to the existing low concrete shell. The central space is the open hair styling floor flanked by other ancillary functions on its farthest edge. Large seamless mirrors create an illusion of a larger space and the white stucco walls give it the necessary warmth that a salon requires.

Total dimensions
46 m² (Area)
  • MY Salon Modern home by The White Room Modern

    MY Salon

  • Entrance Modern home by The White Room Modern

    Entrance

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["FR"] [Published] L'Arme ULTIME Contre Les Cambrioleurs.!!
  • Feature Wall by The White Room Modern

    Feature Wall

  • Feature Wall by The White Room Modern

    Feature Wall

  • Salon Reception by The White Room Modern

    Salon Reception

  • Salon Floor by The White Room Modern

    Salon Floor

  • Hair Station by The White Room Modern

    Hair Station

Admin-Area