キサス・キサス・キサス by キリコ設計事務所 | homify
Change profile photo
Change cover
キリコ設計事務所
キリコ設計事務所

キリコ設計事務所

キリコ設計事務所
キリコ設計事務所
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

キサス・キサス・キサス

This is a residential house for the owner who love coffee, cigarette and music and his wonderful family. The building fits in the space created by demolishing the garage and the shed that were on the south side of the parents' house. The main rooms where the family gather are placed on the second floor so they can view the stream that runs on the side of the lot and the panoramic mountain view.
The floor plan is a single room space but the dining kitchen and the living room are separated on separate levels, allowing the space to appear larger and the residents can view the scenery from different angles.

Total dimensions
91.1 ㎡ (Area)

Admin-Area