N-house modern dining room by mattch modern | homify
< >
n-house Modern dining room by mattch Modern
< >
n-house Modern dining room by mattch Modern
< >
n-house Modern dining room by mattch Modern

This trapezoid site facing the green of the elementary school spreads
through on the slightly sloping road.

The owner requested the house N like as shop match well his collectables and furniture.

Due to site shape of the transformation, Plan two rectangular parts, and ray it out, and insert the triangular light well part with a spiral staircase.

Just gradually repeat the level of the floor in right and left from the road with the incline, form skip-stop floors space.

Each floor has each function like as kitchen, bed room, and living room. and the other hands each room which displayed for many owner's collectables and furniture makes comfortable atmosphere through the center stairs.

The louver-shaped emission air-conditioning facilities such as the art object in the center the triangular colonnade keeps each floor comfortably and connects and partition off the space top and bottom, right and left gently.

The moderate connection of each rooms makes expanse of space in spite of narrowness in the space.

Similar Photos
Comments