View of stairs, showing the split-level design at the portion of the kitchen and dining areas: by structura architects, | homify
< >
View of Stairs, showing the split-level design at the portion of the Kitchen and Dining Areas:   by Structura Architects,
< >
View of Stairs, showing the split-level design at the portion of the Kitchen and Dining Areas:   by Structura Architects,
< >
View of Stairs, showing the split-level design at the portion of the Kitchen and Dining Areas:   by Structura Architects,
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Located in a private village, this home for a family of five sits on a 300-sqm parcel of lot that overlooks a view of mountains. The site slopes towards the rear, with the lowest portion more than 2 meters below the sidewalk level. The structure was designed to adapt to the site's natural terrain.

This project is currently under construction.

Similar Photos
Comments

Request free quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.