By eugene meshcheruk | architecture & interiors modern | homify
< >
by EUGENE MESHCHERUK | architecture & interiors Modern
< >
by EUGENE MESHCHERUK | architecture & interiors Modern
< >
by EUGENE MESHCHERUK | architecture & interiors Modern

Project: Private apartment

Completion 02.2015

Location: Zaporizhia, Ukraine

Architect: Eugene Meshcheruk / Dnipropetrovsk, Ukraine

Web site: normdsgn.com

Photographer: Tatiana Kovalenko / Dnipropetrovsk, Ukraine

This 84m² bright apartment was designed for young family. Entire volume of the apartment divided into private area and common area. Main task was to create open space of common area by removing non-load bearing walls. Thus, we were able to place open kitchen, dining and TV zone. Screen from ash-tree separate living area from dinning. To create warm ambience we chose pale yellow as a base color. Clients wanted to use eco-friendly materials. So as accent we used toned plywood both at the living and at the bedroom. Wooden tiles, planks and bricks makes a variety of texture finishes, supporting the idea with natural materials.

Similar Photos
Comments